26 Mayıs 2013 Pazar


SUÇ SENDE  ONDA DEĞİL!

Güveniyorsun,seviyorsun,her dediğini kabul ediyorsun,ağlayıp zırlayınca suçu ona mı bırakıyorsun. Bırak Allah aşkına..


Akşam oturmuş muhabbet ediyorsunuz.Aranız iyi kötü arası bir şey.Yine de sevmekten vazgeçmek yok tabi.Kural bu ya ‘’Ne olursa olsun sevmekten vazgeçme.’’ Tabi tabi vazgeçmede gör kalbinin körünü! Neyse muhabbet koyu gülüyorsunuz falan sonra soruyorsunuz ne yapıyorsun diye, içmek için bir şeyler hazırlıyorum diyor.Sizde onun iyiliğini istediğiniz için içmesini istemiyorsunuz.Sanki o içse zararı size dokunacak! 
 Haklısınız bunları hissetmekte çünkü seviyorsunuz. Sonra ondan ricada bulunuyorsunuz ‘Lütfen bugün içme.’Soru geliyor karşıdan 'Neden içmeyeyim ki? ''Elinin körü olduğun için içme.İçmeyeceksin ya, sen içince benim canım yanıyor.''Tabi sen can yanmasını bilmezsin çünkü senin canın yanmadı henüz. Neden sorusu kulaklarda çınlıyor...Dayanamayıp söylüyorsunuz ‘Azıcık değerim varsa içme.’ Bu kelimeleri gördükten sonra  size şöyle bir cevap geliyor ‘Tamam.’ O an içinizde kuşlar havalanıyor yükseklere.. Alt tarafı tamam dedi farklı bir şey deseydi olurdunuz pilot.. O gece güzel geçiyor  çünkü size söz verdi ve içmeyecek.Bunun huzuru içinde gece uykuda bir rahatlama,ferahlama..Kıvranmadan yatıyorsunuz yahu.O ayaklar çarşafı yamuk yumuk etmiyor mesela.Sağa dön,anne karnında ki bebek pozisyonunu al ve uyu.He bir de yanınızda ki ayıcığı ve ya yastığı sanki ona sarılıyormuşsunuz hissinin  edası vazgeçilemez..

 
Sabah oldu,öğlen oldu cevap yok.Akşam oluveriyor zorlaya zorlaya. Mesaj geldi..

Sonunda.Saat  kaç olmuş nerdesin ne yapıyorsun? Soruları beyninizi yıkasa da soramıyorsunuz..Direk yönelt soruyu.Dün gece içtin mi? Evet uyumadan önce içtim.Nasıl yani? Hani bana söz vermiştin içmeyecektin.Ben sana diyorum ki değerim varsa içme.Değerim yokmuş demek ki içmiş.İnanıyoruz bizde,seviyoruz ya en saf duygularla…


Boşa canım,boşa uğraşma senin onu sevdiğin gibi sevmeyecek,senin ona verdiğin değeri de vermeyecek.Eee? O zaman sen halen neden suç arıyorsun ki onda? Arama boşuna inanmasaydın,üzülmezdin.Suç sende onda değil!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder