13 Mayıs 2013 Pazartesi

YAPTIĞIN BİR ŞEY YOK BOŞUNA YAPIYORUM DEME!



 




Ders çalıştığın için ve ya hayatını düzene sokmak için çalıştığını zannediyorsun, sadece kendini kandırıyorsun.Sorduklarında çalışıyorum,yapıyorum bir şeyler diyorsun ama aslında sen de biliyorsun ki hiç bir şey yapmıyorsun.Sadece kendini kandırıyorsun.. Saat 12:40 başlıyor bilgisayar başına oturma maratonu,her şeyi unutuyorsun bütün yapacağın şeyleri, en önemli şeyleri bile unutuyorsun.Zamanını boşa harcıyorsun..
Hayatını düzene sokma zamanı ve kendine daha çok zaman ayırma zamanı gelmedi mi? Bırak artık milletin ne yaptığını ve milletin senden ne beklediğini,kendini yoruyorsun, onca yapman gereken şey varken bunları yapmak zorunda  olduğunu da biliyorsun.

 
Kendine biraz fırsat ver.Diğerlerinden farkın ne? Onlar sadece sabrı biliyor ve azmi.Azcık dayansan ne olur sanki.Sonunda kendin mutlu olacaksın..Başkalarını unut kimsenin seni düşündüğü yok.


.Herkes kendi derdinde bu devirde. Evet haklısın kendince bir şeyler yapmak istiyorsun ama kendini unutuyorsun bunu yaparken.Başkalarına bir şeyler yapacağım diye kendi kendini harap ediyorsun.Şu haline bir bak.Baştan aşağı rezil durumdasın,göz altı morluklar ve çizgiler.O tulumba göbeği saymıyorum bile.Her pazartesi diyete gireceğim yalanlarından yorulmadın mı? Yemek yedikten sonra pişmanlık ve diyete gireceğim duygusu..Sonra acıkınca yine aynı..Olmaz böyle gitmez bu düzen,boz bu düzeni biraz bak kendine,etrafına bak, sen çabalarken onlar kendilerine bakıyorlar ve ya her ikisini birlikte yürüten insanlar var onlara hayranım.Sende onlar gibi olmaya çalış onlara özen demiyorum.Onlardan azmi alarak kendine inan ve onların bu azimlerine ortak ol. Ve şimdi;

 

Yolculuk başlasın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder